Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З понеділка у Львові стартує ярмарок товаровиробників Харкова

5 листопада у парку імені Івана Франка відкриється ярмарок, де будуть представлені вироби харківських підприємств. Відвідати ярмарок та придбати товари можна буде щодня, з 9:00 до 19:00, з 5 до 18 листопада, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ярмарок працюватиме протягом двох тижнів. До Львова завітають 50 представників харківського товаровиробництва. Цьогоріч це уже шоста виставка товаровиробників у Львові. Вперше ярмарок відбувся ще у 2005 році, а з 2008 року став уже щорічним. Окрім підприємств Харкова, участь у ярмарку беруть гості з Криму, Івано-Франківська та інших міст.

«Вже сьогодні ми бачимо позитивні результати нашої співпраці: створюються харківські представництва у нашому місті, а наші виробники відкривають представництва у Харкові. Метою ярмарку є популяризація продуктів виробників, налагодження та підтримка зв’язків між підприємцями. Ярмарок є  добрим прикладом співпраці, адже товаровиробників об’єднує мета – робити добро для України», - повідомила Вікторія Довжик, в. о. начальника управління економіки ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ