Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З проспекту Свободи евакуювали 3 авто

У зв’язку з функціонуванням окремої смуги для руху громадського транспорту, посилено роботу евакуаторів на пр.Свободи. Відтак, водіїв закликають врахувати це та не паркувати автомобілі у недозволених місцях, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

«Сьогодні, 5 листопада, з проспекту Свободи ми евакуювали три машин, які були припарковані на окремій смузі для руху громадського транспорту. На сьогодні припаркованих авто там менше, водночас ми і надалі посилено патрулюватимемо цю ділянку дороги. Залишається проблемою, що туди заїжджають машини, які привозять товари в заклади торгівлі.  В таких випадках евакуйовувати авто ми не маємо права», - розповів провідний інженер відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак.

Нагадаємо, на сьогодні у Львов працює три евакуатори. Загалом сьогодні з центральної частини міста на арешт-майданчик було переміщено шість автомобілів – з пр.Свободи, з пл.Катедральної та з пл.Галицької.

 Евакуатор переміщує транспортний засіб, який не правильно припаркований, на штрафний майданчик, що знаходиться за адресою: вул. Конюшинна, 13.

Нагадаємо, на пр.Свободи на ділянці від вул.Городоцької до вул.Гнатюка влаштували окрему смугу для руху громадського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ