Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З Тягнибоком треба розібратися, – ПР

Лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов назвав «тривожним сигналом» високий рівень підтримки партії Свобода. Про це він сказав в прямому ефірі у Савіка Шустера.

"Це тривожний сигнал, і з цим треба розібратися. Але, це вже - завдання влади і тих керівників, які потім прийдуть на дані території і будуть працювати на місцях", - наголосив Єфремов.

При цьому він уточнив, що мав на увазі з'ясування причин того, що сталося. За словами Єфремова, коли народ підтримує "радикалів", це - тривожний сигнал.

"Коли праві посилилися в Європі, всі європейські лідери об'єдналися і впоралися з цією проблемою", - додав він.

Нагадаємо, голова Харківської обласної державної адміністрації, регіонал Михайло Добкін упевнений, що партію ВО «Свобода» треба "вимітати поганою мітлою".

За даними екзит-полу, проведеного компанією GfK на замовлення партії Єдиний Центр, ВО Свобода на місцевих виборах в цілому по Україні отримало 5,1% голосів виборців.

Всеукраїнське об'єднання Свобода за результатами виборів отримає більшість у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській міських радах, свідчать дані екзит-полу соціологічної групи Рейтинг, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ