Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З весни Донеччина має перетворитися на суцільний будівельний майданчик, - Жебрівський

З весни Донеччина повинна перетворитися на суцільний будівельний майданчик. Ми маємо для цього фінансовий ресурс, і завдання обласної влади – його ефективне використання. Про це на Фейсбук повідомив Павло Жебрівський.

"Сьогодні в Донецькій облдержадміністрації розпочинається серйозний етап роботи. Протягом двох тижнів керівники всіх міст і районів області презентуватимуть свої пропозиції щодо інвестицій в розвиток інфраструктури. Я хочу почути обґрунтування по кожному об’єкту. Попередньо ставив завдання, щоб проекти справді були далеко перспективними. Ремонт 10 метрів труби не цікавить. Кошти виділятимуть тим територіям, які запропонують стратегічне бачення: комплексне оновлення комунальних мереж, модернізацію котелень, заходи з енергоефективності тощо. 

Першими стартують місто Костянтинівка і Костянтинівський район. Я особисто буду заслуховувати і затверджувати програми. Свої зауваження та резолюції також надаватимуть мої заступники та керівники профільних департаментів.

З весни Донеччина повинна перетворитися на суцільний будівельний майданчик. Ми маємо для цього фінансовий ресурс, і завдання обласної влади – його ефективне використання", - написав Павло Жебрівський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ