Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За 9 місяців 2008 року львівські залізничники модернізували 135 км колій

За 9 місяців 2008 року львівські залізничники виконали роботи з модернізації колії на 135 км. Також капітально відремонтували 108 км та середнім ремонтом охопили 125 км. Середнього ремонту зазнали 86 комплектів стрілочних переводів, а 310 комплектів замінили новими. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ДТГО „Львівська залізниця”.
Протягом січня-вересня 2008 року на Львівській залізниці капітально відремонтували земполотна на суму 27,98 млн. грн. (значну частину роботи довелося виконувати на відновленні об’єктів, які постраждали від повені – 13,92 млн. грн.). За 9 місяців 2008 року вкладено 102,44 тис. нових дерев’яних та 21,3 тис. нових залізобетонних шпал.
Продовжується комплексне оздоровлення колійного господарства на напрямку Львів – Стрий – Чоп. Відновлювані роботи тривають на дільниці Завалля – Вашківці, де у результаті липневої повені у водах Черемошу опинилася значна частина залізничного мосту.
Активно протягом року працюють львівські залізничники і на об’єктах капітального ремонту та будівництва. Так, лише цьогоріч введено в експлуатацію об’єкти реконструкції вокзальних комплексів станцій Вадул-Сирет, Бучач, Заліщики, Борщів, Володимир-Волинський, Чернівці та ін. Також у 2008 році залізничники переобладнали існуючий будинок під будинок зв’язку на станції Самбір, виконали ремонт інфарктного відділення дорожньої клінічної лікарні у Львові. Тривають роботи з реконструкції вокзалів і станційних будівель в Ізові, Лавочному та Рахові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ