Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 9 місяців експорт товарів зі Львівщини становив 511,4 млн доларів, імпорт – 691,7 млн доларів

У січні-серпні 2006 року, за даними Держмитслужби України, експорт товарів зі Львівщини становив 511,4 мільйона доларів США, імпорт – 691,7 мільйона доларів. Порівняно із січнем-серпнем 2005 року експорт зріс на 33,5 відсотка, імпорт – на 20,2 відсотка. Сальдо зовнішньої торгівлі продовжувало залишатись від’ємним і становило 180,3 мільйона доларів. Про це «Гал-info» повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області.
Як зазначають у Головному управлінні статистики, у Львівській області географія експорту налічувала 75 країн світу. Суттєві обсяги експортованої продукції припадали на Віргінські острови, Німеччину, Данію, Польщу, Російську Федерацію та Сполучене Королівство. Серед товарів, які Львівщина експортувала у січні-серпні 2006 року, переважали текстиль та текстильні вироби, механічне обладнання, машини та механізми, електротехнічне обладнання та їх частини, енергетичні матеріали, нафта та продукти  її перегонки, деревина та вироби з неї, недорогоцінні метали та вироби з них.
Із 107 країн-імпортерів найбільші обсяги імпорту припали на Польщу, Німеччину, Російську Федерацію, Італію, Чеську Республіку. Значними були обсяги імпорту механічного обладнання, машин та механізмів, електротехнічного обладнання та їх частин, текстилю і текстильних виробів, чорних, кольорових металів і виробів з них, полімерних матеріалів, пластмаси та каучуку, продукції хімічної промисловості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ