Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 9 місяців цього року капітальні вкладення ДК “Укргазвидобування” зросли на 171,6 млн грн

За підсумками діяльності у січні-вересні 2006 р. капітальні вкладення ДК “Укргазвидобування” зросли на 171,6 млн грн, або на 14%, порівняно з відповідним показником минулого року. Протягом трьох кварталів поточного року капітальні вкладення Компанії становили 1,416 млрд грн, у січні-вересні 2005 року цей показник дорівнював 1,244 млрд грн. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ДК “Укргазвидобування”.

Основна частина коштів була спрямована на розвідувальне та експлуатаційне буріння, проектно-пошукові та геологорозвідувальні роботи. Крім цього, в поточному році суттєво зросли капітальні вкладення на облаштування нових родовищ, підключення свердловин на діючих родовищах, будівництво дотискних компресорних станцій (ДКС) на родовищах з низькими робочими тисками.
Протягом дев’яти місяців 2006 р. виробничими підрозділами ДК “Укргазвидобування” прокладено 222,7 км газопроводів та шлейфів, що на 51,3 км більше ніж за відповідний період минулого року. Всього з початку року введено в експлуатацію 3 установки компресорної підготовки природного газу на Кобзівському, Копилівському і Дубаневицькому  газоконденсатних родовищах. Крім цього, побудовано три нових ДКС, дві ГПУ “Харківгазвидобування” та одна ГПУ “Львівгазвидобування”.
З початку року Компанією відкрито три нових родовища: Лугівське газове та Добрянське нафтогазове родовища у Львівській області, а також Трьохізбинське газоконденсатне родовище у Луганській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ