Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За час "перемир'я" територія підконтрольна терористам збільшилася майже в два рази

Просто подивимося на карту надану РНБО від 5 вересня та від 6 листопада. І задумаємося. Написав Дмитро Тимчук у Facebook.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук прокоментував останні заяви РНБО і ситуацію на сході України.

"РНБО: «Про відкритий наступ бойовиків мова поки не йде. Зрозуміло, що тих військ, які знаходяться на території України, для широкомасштабного наступу не вистачає. За правилами військового мистецтва, атакуючий повинен бути в чотири або в п'ять разів сильніше тих, хто обороняється. У терористів такого немає. Перевага сили на стороні українських військових»

Сперечатися з РНБО неможливо (крім того, що «золотий стандарт» у співвідношенні військ тих хто обороняються і наступають становить на тактичному рівні все ж 1 до 3, на стратегічному рівні - 1 до 2, допускається і менше). Тому сперечатися не будемо. Просто подивимося на карту того ж РНБО від 5 вересня та від 6 листопада. І задумаємося.

Я розумію небажання держструктур роздувати паніку. Це абсолютно правильно. Але все ж варто тверезо оцінювати ситуацію і робити відповідні висновки, - розраховуючи на краще, готуючись до найгіршого."


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ