Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За добу на кордоні прикордонники затримали 5 авто

П’ять автомобілів затримали на кордоні минулої доби співробітники Держприкордонслужби під час здійснення прикордонного контролю. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Один із транспортниих засобів, що був викрадений в Україні, прикордонники Луцького загону викрили у пункті пропуску «Ягодин» в результаті спрацювання бази даних Інтерполу. Наразі «Мерседес» 2002 року випуску передано співробітникам Любомльського відділу поліції в Волинській області.

Також прикордонники продовжують виявляти факти переміщення транспортних засобів через адмінмежу з недійсними або підробленими документами. Так, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили автомобіль «Фіат»  2012 року випуску. Його водій мав підроблене доручення на право керування цією іномаркою.

Крім того, у пункті пропуску «Катеринівка» при в`їзді із Росії українцем вантажним автомобілем «Вольво» прикордонники Сумського загону виявили часткове знищення номера рами причепа 2007 року випуску.

 А в пунктах пропуску «Шегині» та «Тимкове» прикордонники Мостиського та Подільського загону спинили «Фольксваген» і «Форд», якими керували українець та молдованин. Один із автомобілів був зі знищеним номера кузова, інший мав невідповідність номера кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ