Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За добу на Луганщині загинули 3 українських військових, 4 поранені

За минулу добу, 4 липня, через обстріли бойовиками території Луганської області загинули 3 військових Збройних сил України, 4 були поранені, також отримали поранення 2 мирних жителів.

Як йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Луганській області, 4 липня внаслідок мінометного обстрілу бойовиками с. Новотошківське 28-річний військовослужбовець ЗСУ отримав поранення.

Також із території, яка знаходиться під контролем «ЛНР», бойовики з мінометів обстріляли територію Луганської теплоелектростанції та район берегової насосної станції № 1 у м. Щастя. Внаслідок обстрілу осколкові поранення отримали двоє місцевих жителів 1974 і 1986 р.н., пошкоджено навчальний корпус Луганської ТЕС і непрацюючий трансформатор.

Крім того, 4 липня о 15.40 на автодорозі ”Бахмутка” в районі 29-го блокпоста, внаслідок спрацьовування вибухового пристрою троє військовослужбовців ЗСУ загинули й троє військовослужбовців ЗСУ (1964, 1974, 1975 р.н.) отримали поранення. Їх із різними пораненнями госпіталізовано до лікарні. Дані факти кваліфіковано за ст. 258 КК України «терористичний акт».

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ