Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За добу цигаркові контрабандисти втратили три авто

Впродовж доби в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники тричі попереджали спроби прихованого переміщення цигарок через кордон, через що водії повертались з кордону пішки. А один із контрабандистів знову намагався відкупитися від прикордонників. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Контрабандні цигарки були сховані під декоративними обшивками салону та багажного відділення автомобілів, у моторному відсіку, у дверях та у спеціальному тайнику в стелі легковика. Всього з трьох автомобілів польської реєстрації, за кермом яких перебували двоє громадян України та один поляк, було вилучено 3612 пачок цигарок. Також будуть вилучені і автомобілі «Крайслер» 2002 року випуску, «Опель» 1998 року випуску та «Рено» 2006 року випуску.

Крім того водій автомобіля «Рено», громадянин Польщі 1965 року народження, аби перевезти цигарки намагався відкупитися від прикордонників. Щоб приспати пильність правоохоронців він запропонував винагороду у сумі 350 польських злотих. Проте безрезультатно, оскільки за такі свої дії, а саме порушення статті 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» він був змушений також давати пояснення і працівникам Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ