Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За добу у пунктах пропуску прикордонники виявили майже 3 тисячі пачок сигарет

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України. Про це повідомили у Держприкордонслужби України.

Так, минулої доби у пунктах пропуску «Ягодин» та «Ужгород прикордонниками Луцького та Чопського загонів було виявлено більше 1000 пачок контрабандних цигарок. Сигарети намагалися вивезти громадяни України та Польщі. Під час перевірки з’ясувалося, що цигарки вони сховали в конструктивних особливостях своїх автівок. Транспортні засоби та цигарки на суму майже 300 тисяч гривень вилучено.

Також учора правоохоронці Чернівецького та Ізмаїльського загонів виявили сигарети в транспортних засобах нашого співвітчизника та громадянина Болгарії в пунктах пропуску «Порубне» та «Рені». Чоловіки вивозили близько 300 пачок цигарок власними автівками «Рено» та «Даф». Тютюнові вироби вилучено встановленим порядком.

Ще три транспортні засоби виявили прикордонники Мостиського загону у пунктах пропуску «Краковець» та «Шегині». В двох легкових автомобілях  «Фольксваген» української реєстрації та одному «БМВ» польської реєстрації, які прибули під керуванням громадян України та Польщі, прикордонники виявили тайники з тютюном в лонжеронах, в сабвуфері та в місці для запасного колеса. У такий спосіб наші громадяни та іноземець намагалися перевезти через кордон 155, 140 та 1000 пачок сигарет відповідно. Сума оцінки вилучених цигарок становить понад 20 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ