Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

За два дні до затвердження системи Prozorrо у Львівській міськраді здійснили понад 700 закупівель

За два дні до затвердження системи Prozorrо, тобто 11-12 січня, у Львівській міській раді здійснили понад 700 закупівель. Про це сьогодні, 18 серпня, на прес-конференції розповів Володимир Спринь, менеджер проекту в рамках руху "Під контролем", інформує кореспондент Гал-інфо.

"11-12 січня у Львівській міській раді здійснили понад 700 закупівель, а після 13 січня, коли на засіданні виконавчого комітету було затверджено систему Prozorrо, впродовж трьох місяців у Львові укладено на допорогові суми лише близько 100 договорів"", - зазначив Володимир Спринь.

Нагадаємо, 13 січня виконавчий комітет ЛМР погодив положення про здійснення підпорогових (дотендерних) закупівель виконавчими органами, комунальними закладами, установами і підприємствами мерії у системі електронних державних закупівель ProZorro. Згідно з текстом рішення, положення застосовуватимуть до всіх закупівель товарів і послуг, які здійснюють за кошти міського бюджету та/або за кошти комунальних підприємств, за умови, що вартість закупівлі становить від 50 тис. до 200 тис. грн.

Підприємство з чорного списку Антимонопольного комітету постачає продукти львівським школам

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ