Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За фактом обвалу сміття на Грибовицькому сміттєзвалищі порушили справу

Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за статтею «порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Нагадаємо, вчора, 30 травня, на Грибовецькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Внаслідок цього під завалами опинились троє працівників Управління Державної Служби з Надзвичайних ситуацій у Львівській області. Їх пошуки тривають дотепер.

На місці події були присутні т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, його заступники та керівники підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці надають посильну допомогу у пошуках та звільненню рятувальників з-під завалу.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ