Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За фуру вагою 100 тонн порушили кримінальне провадження

Служба автомобільних доріг подала заяву на відкриття кримінального провадження через зруйнований асфальт, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Патрульна поліція Львова повідомила про зупинку перевантаженого великогабаритного транспортного засобу – у фурі перевозили майже 100 тонн вантажу.

Як повідомив начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор, вже скерували заяву до правоохоронних органів про відкриття кримінального провадження через завдані збитки, суму яких встановить слідство.

«Ми вкотре звертаємося до водіїв великогабаритних транспортних засобів та фермерів, адже триває жнивний період, не руйнуйте дорожнє покриття, і в спекотній час не виїжджайте з вантажами більшими, ніж 24 тонни, на дороги. Це не лише тягне за собою штрафні санкції, а, що найгірше – руйнує наші дороги», - закликає Руслан Кандибор.

Додамо, у період тривалої спекотної погоди (при температурі повітря вище 28 оС) діють обмеження руху для великогабаритного автотранспорту. Якщо загальна маса вантажівки понад 24 тонни і навантаження на вісь 7 тонн, то у період з 10:00 год до 22:00 год на дороги області виїжджати заборонено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ