Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За ігнорування паска безпеки оштрафували майже 2 тис. водіїв

Водії вперто ігнорують пасок безпеки. Лише за вересень патрульні винесли майже 2000 постанов про штрафи для таких водіїв, повідомили Патрульна поліція Львова.

Патрульна поліція Львова вже кілька місяців поспіль особливу увагу приділяє паскам безпеки. Попри це, водії і далі вперто нехтують власною безпекою. До прикладу у вересні патрульні оштрафували 1878 водіїв, які не користувалися пасками безпеки.

«Лише одиниці водіїв, яких ми зупиняємо за порушення правил дорожнього руху, користуються пасками безпеки. Особливо дивують власники нових автомобілів, які користуються спеціальними блоками, які обманюють комп’ютер і авто думає, що водій пристебнутий та не подає сигнал. Всі посилаються на те, що паски це незручно і їм їхати не далеко», - діляться враженнями патрульні поліцейські.

Нагадуємо, штраф за їзду без використання ременя безпеки становить 51 гривню.

Шановні водії, пасок безпеки потрібен не для поліцейських, а саме для Вас і це може врятувати Вам життя! Більшості дорожньо-транспортних пригод з летальними наслідками можна було б уникнути, якщо б водій був пристебнутий. Сів за кермо – пристебнись і подбай аби пристебнувся пасажир.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ