Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За кілька днів на кордоні із Румунією прикордонники вилучил понад 50 ящиків сигарет

Прес-служба Чернівецького 
прикордонного загону.
Прес-служба Чернівецького прикордонного загону.
Прес-служба Чернівецького 
прикордонного загону.
Прес-служба Чернівецького прикордонного загону.
Прес-служба Чернівецького 
прикордонного загону.
Прес-служба Чернівецького прикордонного загону.
1/3
Протягом кількох днів прикордонники Чернівецького загону затримали ряд осіб та вилучили понад 50 ящиків тютюнових виробів, які правопорушники намагалися в різний спосіб переправити через українсько-румунський кордон. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Так, цієї суботи прикордонниками відділу «Красноїльськ» в ході відпрацювання випереджувальної інформації, що надійшла від місцевого населення, вдалося упередити спробу незаконного переміщення 20 ящиків сигарет через кордон. Спочатку прикордонним нарядом було виявлено 10 ящиків тютюнових виробів, прихованих під гіллям хвойних дерев. А згодом, службовий собака «Аякс» по залишеним слідам правопорушників вивів прикордонників на іншу половину контрабандного курива.

Того ж дня прикордонниками відділу «Селятин» було затримано двох молодиків з числа місцевих мешканців. 19- та 21-річні хлопці, подолавши загороджувальний паркан, намагались потрапити до лінії державного кордону та, скоріш за все, збирали інформацію про маневри прикордонних нарядів. Тепер чоловікам доведеться відповідати за порушення прикордонного режиму та спробу подолання державного кордону.

Ще понад 30 ящиків сигарет було затримано днем раніше прикордонниками цих же відділів «Красноїльськ» та «Селятин». Нагадаємо, що під час патрулювання прилеглої території прикордонниками відділу «Красноїльськ»  було виявлено замасковану схованку, в якій було 6 ящиків сигарет марки «Марбле». А по обіді, на цьому ж напрямку, було виявлено ще 4 ящики із куривом. І вже увечері прикордонниками того ж відділу «Красноїльськ» за інформацією оперативних підрозділів Західного регіонального управління було виявлено схованку із 20 пакунками сигарет.

Крім того, на ділянці відділу «Селятин» прикордонниками Чернівецького загону у взаємодії із прикордонною поліцією Румунії, було припинено спробу переміщення близько десяти пакунків тютюнових виробів.

Усі виявлені тютюнові вироби в подальшому буде передано представникам ДФС у Чернівецькій області, а порушники понесуть покарання відповідно до чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ