Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Волинь

За Львівським історичним музеєм закріпили землю на пл. Ринок

Сьогодні, 10 жовтня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати погодили реєстрацію речових прав КЗ ЛОР «Львівський історичний музей» на земельні ділянку у Львові за адресами: пл. Ринок, 4, пл. Ринок, 6, пл. Ринок, 24. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Депутати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель та надали земельні ділянку, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, що належать до спільної власності територіальних громад Львівської області у постійне користування КЗ ЛОР «Львівський історичний музей» для обслуговування будівлі закладу за рахунок земель житлової та громадської забудови

Йдеться про ділянки у центрі Львова: площею 0,0386 га за адресою: пл. Ринок, 4,; ділянку площею 0,0781 га за адресою: пл. Ринок, 6, площею 0,0337 га за адресою: пл. Ринок, 24.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради повинне забезпечити реєстрацію за комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівський історичний музей» права постійного користування земельними ділянками пл. Ринок у  Львів.

Також депутати погодили реєстрацію речових прав КЗ ЛОР «Підгірцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» на земельну ділянку за адресою: вул. Стрийська, 6, с. Підгірці Стрийського району Львівської області, площею 4,1600 га . «За» 48 проголосувало депутатів.

Окрім того депутати погодили реєстрацію речових прав ВНКЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» на земельну ділянку за адресою: вул. Тиктора, 5, м. Львів, площею 0,0556 га, для обслуговування будівель закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ