Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу бойовики обстрілювали позиції ЗС України 35 разів

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 35 разів застосовували зброю. Втрат серед наших військових немає. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Найбільша кількість випадків відкриття вогню з боку противника ввечері та вночі була на Приморському напрямку. Тут злочинці 6 разів обстрілювали з великокаліберних кулеметів наші укріплення на підступах до Водяного. Короткотривалі вогневі провокації зафіксовані й у районах Широкиного та Павлополя. 

На Донецькому напрямку ворог двічі бив із гранатометів по Авдіївській промзоні. Крім того, бойовики декілька разів обстрілювали зі стрілецької зброї наші опорні пункти неподалік Зайцевого. У відповідь українські захисники двічі відкривали вогонь. 

На Луганському напрямку за добу зафіксований лише один обстріл. Упродовж декількох хвилин бандити вели вогонь зі стрілецької зброї біля Станиці Луганської", - йдеться у повідомленні.

Минула доба у районі проведення АТО була не спокійна.

Бойовики продовжили обстріли позицій сил АТО. У більшості випадків ворог застосовував лише стрілецьку зброю, а всі збройні провокації були не довготривалі. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ