Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу на Донбасі поранені 2 військових – Мотузяник

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, двоє поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, на Світлодарській дузі вчора відбулася серія провокацій бойовиків із застосуванням гранатометів та кулеметів, це сталося поблизу селища Луганське. 

«На околицях Горлівки вчора було відносно спокійно. Натомість південніше – поблизу Верхньоторецького та Троїцького ворог неодноразово вів вогонь по наших позиціях, переважно в світлу пору доби. На ділянці фронту Авдіївка – Опитне – Піски – Красногорівка – Мар’їнка – Тарамчук обстановка залишається незмінною. Саме тут фіксується найбільша кількість ворожих провокацій», – сказав він. 

Речник АТО зазначив, що на луганському та маріупольському напрямках вчора було спокійно.

Сепаратисти з угруповання «ДНР», що контролює частину Донецької області України, заявили, що вчора українські силовики обстріляли Київський район Донецька, пошкоджений житловий будинок. Про жертви і постраждалих не повідомляють.

В угрупованні «ЛНР», що контролює частину Луганської області, про обстріли не повідомляють.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Проте від початку листопада все частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ