Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За минулу добу на водоймах Львівщини втопилося 2 людини

За минулу добу на водоймах Львівщини втопилося 2 людини, - Головне управління ДСНС України у Львівській області.

25 червня близько 16:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Старий Самбір у р. Дністер виявлено тіло чоловіка, 1982 року народження. Загиблий проживав у с. Тершів Старосамбірського району. Тіло потопельника без ознак насильницької смерті витягнули із води місцеві мешканці.

Цього ж дня о 17:40 рятувальники отримали повідомлення про те, що в м. Судова Вишня Мостиського району в місцевому озері виявлено тіло львів’янина, 1965 року народження. Загиблого без ознак насильницької смерті витягнули із води місцеві мешканці.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає усіх любителів відпочинку на воді бути обачними й дотримуватись елементарних правил безпеки. Однією з основних небезпек, що призводять до трагічних ситуацій – є купання в нетверезому стані. Необхідно уникати купання в затоплених кар'єрах, каналах, озерах, пожежних водоймах, ставках і інших водоймах, які не мають обладнаних рятувальних постів, не визначені місцевою держадміністрацією як місця масового відпочинку населення біля води.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ