Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За наругу над могилами на Львівщині чоловікові загрожує до 7 років неволі

Нагадаємо, що 28-річного мешканця міста Стебника, який цьогоріч упродовж серпня-вересня вчиняв наругу над могилами на кладовищах в Дрогобичі, Трускавці та Бориславі, затримали місцеві правоохоронці у порядку ст.208 КПК України. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За цим фактом слідчі Дрогобицького відділу Головного управління Нацполіції у Львівській області здійснюють досудове розслідування, процесуальне керівництво – Дрогобицька місцева прокуратура.

На даний час, підозрюваному повідомлену про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.297 КК України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого), а також обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Тривають слідчі (розшукові) дії, встановлюється причетність зловмисника до вчинення аналогічних злочинів на теренах Львівщини.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі до 7 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ