Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За одну ніч - вісім п'яних і "під кайфом"

У ніч на 20 квітня патрульні зупинили 8 нетверезих водіїв у місті. Троє з водіїв виявилися у стані наркотичного сп‘яніння.

На вулиці Хвильового нетверезого водія видала відсутність бампера на авто. Крім бампера, після зупинки даного транспортного засобу поліцією у водія було відсутнє посвідчення водія. Як виявилося у лютому цього року суд позбавив його прав за керування у нетверезому стані. Патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп‘яніння, але він від перевірки у медичному закладі відмовився. На водія винесли об‘єднану постанову за двома статтями: технічні несправності автомобіля і керування автомобілем будучи позбавленим водійського посвідчення та склали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані вдруге за рік.

Інший водій у стані наркотичного сп‘яніння їхав по вулиці Довженка та порушив правила дорожнього руху. Після зупинки патрульними було помічено у водія ознаки наркотичного сп‘яніння. Водій відмовився від перевірки у медиків. На нього оформили протокол за керування у стані наркотичного сп‘яніння.

На вулиці Городоцькій патрульні зупинили водія на автомобілі ВАЗ 21099 за порушення правил дорожнього руху. У нього також помітили ознаки наркотичного сп‘яніння і він відмовився від перевірки. Відмова не є приводом для уникнення відповідальності, а автоматичне визнання свого правопорушення. Тож, на водія склали протокол за керування у стані наркотичного сп‘яніння та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху.

У першому випадку, водієві загрожує штраф 20 400 гривень та позбавлення прав на три роки, іншим водіям по 10 200 гривень та позбавлення прав на рік.

Варта1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ