Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За останні 4 місяці було звільнено 18 поліцейських Львівщини через перевищення повноважень

У період від грудня 2016 по березень 2017 років серед працівників поліції Львівщини виявлено 8 фактів перевищення службових повноважень, 6 випадків вимагань та отримань неправомірної вигоди та 6 фактів вчинення поліцейськими інших кримінальних правопорушень.

За результатами проведених службових розслідувань 18 поліцейських звільнено з органів внутрішніх справ, йдеться на сайті ГУ НП у Львівській області.

«Серед поліцейських є багато відданих та сумлінних працівників, але, на жаль, трапляються і негідні, і нечесні. Не потрібно мислити стереотипами та підганяти всіх під один шаблон - поліцейські самі зацікавлені в очищенні від тих, хто ганьбить та дискредитує звання правоохоронця.

Ми і надалі будемо виявляти таких осіб серед нас», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

Нагадаємо, 5 квітня  працівники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ НП України разом із працівниками прокуратури у Львівській області затримали 34-річного в.о. заступника начальника Сихівського райвідділу поліції Львова під час отримання хабара у розмірі 2 500 грн. 

Посадовець систематично вимагав гроші з місцевих підприємців за невтручання у їхні бізнесові справи. З кожної торгової точки майор поліції отримував щомісячно по 500 гривень.

Також в ході обшуку у будинку поліцейського було виявлено 60 тисяч гривень та 3,4 тисяч євро.

Вчора, 6 квітня, затриманому оголосили про підозру, сьогодні суд обере міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ