Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За останні два тижні рейтинг Садового впав майже на 4%

Рейтинг Садового продовжує подати — принамні так засвідчило соціологічне дослідження „Ставлення львів’ян до міської влади”, проведене Центром соціологічних досліджень „Соціолайн” 24-26 листопада. Так, якби вибори міського голови відбулися завтра, як показало соціологічне опитування, за Андрія Садового готові були б проголосувати 30,8% львів’ян, у той час як за соцопитуванням, яке „Соціолайн” проводив 10-12 листопада, голову міста підтримувало 34,3% респондентів. Натомість рейтинг Василя Куйбіди за останні два тижні виріс трохи більше, ніж на 2%, – з 15,2% до 17,5%. Третє місце у списку найреальніших кандидатів на пост голови міста посідає Петро Писарчук, рейтинг якого також дещо зріс — з 9,2% до 9,5%. На четвертому місці Олекса Гудима, але його рейтинг, як і рейтинг Садового, за останній час дещо впав – з 5% до 4,5%. 

Проти всіх на виборах міського голови Львова на сьогодні настроєні голосувати 11,9% львів’ян і не визначилися наразі зі своїм вибором 21,9%.
Що ж стосується виборів до Львівської міської ради, то тут стрімко набирає позиції Блок Юлії Тимошенко. Якщо ще два тижні тому за БЮТ, якби вибори відбулися наступної неділі, проголосувало б 31,1% респондентів, то сьогодні вже 34,8% львів’ян. За цей час дещо зріс і рейтинг блоку „Наша Україна” — з 16,4% до 17,1%, набрали в позиціях і ВО „Свобода”, Партія Регіонів та УНП. Так, рейтинг „Свободи” зріс на 2,9% і становить сьогодні 12,9%, рейтинг ПР зріс на 1,7% і становить 6,2% і рейтинг Української народної партії зріс на 1,5% до 4,7%.  Натомість здала у своїх позиціях на 0,3% ГП „Пора”, за яку на сьогодні готові проголосувати 14,9% респондентів.
Цікаво, що за сотанні два тижні різко зменшився відсоток львів’ян, які на виборах до ЛМР, голосували б проти всіх та ще не визначилися у своєму виборі.
Так, проти всіх нині голосувало б 4,9% респондентів, тоді як ще два тижні тому — 7,5%, а не визначилися, за кого голосувати 1,4% львів’ян, тоді як ще два тижні тому таких було 10,4%.
Дослідження „Ставлення львів’ян до міської влади” проводив  Центр соціологічних досліджень „Соціолайн” на замовлення ІПЦ „Наше право” в рамках проекту „Громада і влада: партнерство, діалог і взаємодія”, що здійснюється при підтримці Міжнародного фонду „Відродження”.
Генеральна сукупність дослідження – члени територіальної громади віком від 18 років і старше. Обсяг вибіркової сукупності становив 402 респонденти (у кожному районі міста Львова по 67 респондентів). Помилка репрезентативності становить +/- 4%, при максимальній помилці репрезентативності +/- 5%. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ