Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

За популяризацію здорового способу життя дадуть премію

Оголошено конкурс на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України в номінації «Популяризація здорового способу життя, спортивної діяльності, профілактики та охорони здоров’я населення». Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Міністерство молоді та спорту України в термін до 1 березня 2017 року приймає пропозиції щодо кандидатів на присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Серед номінацій є і «Популяризація здорового способу життя, спортивної діяльності, профілактики та охорони здоров’я населення» у розмірі 50 тис. грн.

Премія присуджується за досягнення 2016 року (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки). Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які претенденти відзначенні державними нагородами.

Детальніше про Премію можна ознайомитися в Постанові Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 № 1333 «Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України»; наказі Мінмолодьспорту від 18.04.2016 №1461 «Про затвердження форми пропозиції та Критерії висунення кандидата на присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України».

За детальнішою інформацією просимо звертатися до головного спеціаліста відділу фізкультурно-масової та організаційної роботи управління Ольги Любичанківської за тел. 238-48-82.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ