Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За порушення у сфері торгівлі тютюновими виробами та алкоголем податківці застосували штрафних санкцій на 38 млн грн

 У січні-вересні 2006 року працівниками ДПА у Львівській області проведено 39 перевірок суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. У 22 випадках встановлено порушення вимог чинного законодавства, а саме - роздрібної торгівлі без наявності ліцензій та реалізації тютюнових виробів за цінами вищими від максимальних роздрібних цін встановлених виробниками цього виду продукції. За результатами перевірок застосовано штрафних санкцій у сумі майже 38 мільйонів гривень.
Повідомили „Гал-іnfо” у відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.
Під час проведення операції “Контрабанді – стоп!” працівники податкової міліції УПМ ДПА у Львівській області затримали вантажний автомобіль під керуванням громадянина С. Цей автомобіль був завантажений алкогольними напоями (горілкою „Пшенична”) з марками акцизного збору невстановленого взірця в кількості 4020 пляшок ємністю  по 0,5 л та 1000 пляшок ємністю по 0,25 л, а також 1310 пляшками інших лікеро-горілчаних напоїв, які вироблені одним з приватних підприємств Одеської області.
Проведеною перевіркою було встановлено, що затриманий вантаж був завантажений на складах ТзОВ „О” у м. Львові, де працівники податкової міліції додатково виявили та вилучили з незаконного обігу 22920 пляшок горілки ємністю по 0,5 л та 19740 пляшок горілки ємністю по 0,25 л з марками акцизного збору невстановленого взірця вищезазначеного виробника із Одеської області.
Всього вилучено лікеро-горілчаних виробів на суму 346 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ