Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

За рік борг кожного українця зріс з 868 до 1180 доларів – депутат

Кожен українець має віддавати зі своєї кишені 175 грн на місяць за борги, зроблені урядом. За рік борг кожного українця від малого до великого зріс з 868 до 1180 доларів. Про це сьогодні, 28 лютого, на прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив депутат Львівської облради від «Фронту Змін» Олег Мандюк.

«У бюджеті-2011 збільшено витрати на утримання: президента – на 40,9%; Генпрокуратури – на 77,8%; на резиденції і мисливське господарство президента – на 50,5%; санаторно-курортні заклади для депутатів та чиновників – на 82%; поліклінічне обслуговування депутатів, керівників – на 20%, стаціонарне медичне обслуговування депутатів, керівників – на 62,6%. 8 млрд гривень держава віддає щомісячно для погашення своїх боргів – це більше, ніж передбачено в 2011 році витратити на охорону здоров‘я (7 млрд грн)», - каже Олег Мандюк.

Про досягнення влади Олег Мандюк сказав наступне: «Завдяки змінам до Конституції Президент отримав весь обсяг влади, не наданий йому народом. Уряд сформовано всупереч результатам виборів. Результати місцевих виборів – підтасовані. Незалежність судової гілки влади – скасовано. Країна впевнено крокує до диктатури».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ