Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За шахрайство у Львові засудили адвоката

У Львові за шахрайство до 3 років позбавлення волі засуджено адвоката. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області здійснювала процесуальне керівництво та підтримувала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно адвоката, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому).

Досудовим розслідуванням встановлено, що ще у 2013 році зазначений адвокат обіцяв придбати для мешканки м. Львова автомобіль марки «Тойота».

Проте, після отримання від жінки понад 10 тис доларів США, останній будь-яких дій щодо автомобіля не вчинив, а грошові кошти не повернув.

Відтак, вироком Шевченківського районного суду м. Львова  від 21 грудня 2017 року, зловмисника визнано винним у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Крім цього, задоволено цивільний позов потерпілої про відшкодування понад 260 тис грн матеріальної та 10 тис грн моральної шкоди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ