Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За сприяння терористам українець може отримати до 15 років ув’язнення

На Львівщині завершене розслідування стосовно громадянина України, якого звинувачують у сприянні «ДНР» та незаконному поводженні з бойовими припасами. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Розслідування встановило, що підозрюваний сприяв діяльності терористичної організації «ДНР», шляхом передачі терористам інформації про місця дислокації та маршрути переміщення Збройних Сил України, які були залучені до проведення антитерористичної операції на території Донецької області.

Зазначену інформацію використовували представники незаконних збройних формувань при здійсненні терористичних актів проти військовослужбовців України.

Відтак, слідчий відділ УСБУ у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури завершив досудове слідство у кримінальному провадженні стосовно українця,  який підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.258-3, ч.1 ст. 263 КК України (сприяння діяльності терористичної організації та незаконне поводження з бойовими припасами).

10 січня поточного року обвинувальний акт у вказаному провадженні скеровано до суду для розгляду по суті. Санкція вказаних статей передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ