Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За трудовим колективом зберігаються робочі місця — Гелена Пайонкевич про Львівський іподром

«На даний час діє указ Президента про забезпечення підготовки проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу. І згідно з указом Президента та на доручення Кабміну Міністерство агропромислової політики має у встановленому законом порядку вирішити питання передачі у комунальну власність ДП «Львівський іподром». Як правило, така передача здійснюється з застереженням заборони зміни цільового призначення об’єкта. У міській раді не розглядалося питання про можливу зміну цільового призначення чи зміни земельної власності, на якій розташований цей об’єкт. Буде розпорядження Кабінету Міністрів про передачу іподрому у комунальну власність і в подальшому підприємство мало би функціонувати так, як воно і функціонує», — так прокоментувала ситуацію зі Львівським іподромом начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.
«Якщо йде мова про передачу підприємства, то передаються його активи і за трудовим колективом зберігаються робочі місця, це передбачено законом. Передається підприємство у цілому, з усіма об’єктами, майном, просто змінюється власник без реорганізації, реструктуризації», — додала вона.
Нагадаємо, трудовий колектив Львівського іподрому виступає проти передачі підприємства у комунальну власність міста, оскільки це, за їх словами, призведе до розкрадання його цілісного комплексу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ