Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За ухилення від військової служби чоловіка засудили до 3 років позбавлення волі

Військова прокуратура Тернопільського гарнізону добилась в суді покарання військовослужбовця за тривале ухилення від військової служби. Відтак, суд засудив чоловіка до 3 років позбавлення волі. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області визнав винним військовослужбовця однієї з військових частин Тернопільщини у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України (нез’явлення вчасно на службу без поважних причин, вчинене в умовах особливого періоду).

У суді доведено, що солдат О., з метою ухилитись від проходження військової служби, не з’явився із звільнення у розташування частини, а повернувся додому, де 198 діб провів на власний розсуд.

Під час судового розгляду правопорушник вину визнав повністю і в скоєному розкаявся. Суд врахував усі обставини і засудив військовика до 3 років позбавлення волі.

Довідково: санкція ч. 4 ст. 407 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ