Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

За всесвітом "Зоряних воєн" знімуть трилогію з новими героями

Студії Disney і Lucasfilm планують ще більше фільмів за всесвітом «Зоряних воєн», за участю абсолютно нових персонажів і нових незвіданих територій «далекої-далекої Галактики». Про це повідомляє оКіпо.иа із посиланням на Empire.

Тепер стало відомо, що задумка виллється в нову трилогію, режисером якої вже призначено Раяна Джонсона, постановника «Останніх джедаїв».

Жодних подробиць про те, що буде в нових фільмах, наразі немає. Однак на офіційному сайті «Star Wars» зазначається, що сюжет відійде від лінії Люка Скайуокера і представить абсолютно незнайомих глядачеві героїв, а також невивчені раніше світи. Джонсон напише сценарій та опікуватиметься постановкою першого фільму майбутньої трилогії у співпраці з постійним продюсером франшизи Ремом Бергманом і командою Lucasfilm.

«Нам усім дуже сподобалося працювати з Раяном над „Останніми джедаями“. Він - велика творча сила, і спостерігати за його роботою від початку і до кінця було однією з найбільших приємностей у моїй кар'єрі. Раян створить дивовижні речі на чистому аркуші цієї нової трилогії», - підкреслила глава Lucasfilm Кетлін Кеннеді.

Тим часом виконавчий директор Disney Роберт Айгер повідомив, що в розробку також запускається ігровий телесеріал за всесвітом «Зоряних воєн», який вийде в 2019 році.

Нагадаємо, фільм «Зоряні війни: Останні джедаї» вийде в український прокат 14 грудня.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ