Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

За вихідні в Україні сталася рекордна кількість аварій

З 3 по 5 червня у автомобільних аваріях в Україні загинули 36 людей.

4 червня в Одеській області на автодорозі Спаське - Вилкове автомобіль ВАЗ-2101 врізався в дерево. В результаті загинули чотири людини, ще одну доставили в лікарню у важкому стані. Пасажир, який вижив, розповів що вони компанією поверталися додому з нічної риболовлі. Водій заснув за кермом, авто врізалося в дерево, пише "Обозреватель".

Тіла з розбитого авто рятувальники вирізали за допомогою спецінструменту.

4 червня поблизу Львова на трасі лоб у лоб зіткнулися автомобіль ВАЗ-2106 і кросовер Peugeot 5008. В результаті 29-річний водій і 48-річний пасажир "Жигулів" загинули на місці. Водія і трьох пасажирів Peugeot доставили в лікарню.

У той самий день у Миколаєві на кубку "Ралі лиманів" водій гоночного авто на смерть збив чоловіка, який раптово вискочив на дорогу. Загиблому було 30 років. На ралі приїхав разом з друзями. За словами очевидців, загиблий неодноразово вибігав на дорогу, по якій мчали гоночні авто, але поліцейським щоразу вдавалося його відганяти.

5 червня в селі Яхнівці Хмельницької област водій КамАЗа не впорався з керуванням. Перекинувся причіп, у якому знаходився пасажир. Чоловік загинув на місці події.

У Києві на вул. Заболотного п'яний працівник СТО взяв Toyota Sequoia свого клієнта і поїхав кататися зі своєю дівчиною. Потрапили у ДТП. Позашляховик вигорів практично повністю. Сам горе-водій та його дівчина отримали серйозні травми.

Біля села Гірське Стрийського району Львівщини зіткнулися вантажівка і мікроавтобус. Mercedes Sprinter на повному ходу виїхав на зустрічну смугу. Там врізався у MAN. Кабіна мікроавтобуса була розбита вщент. Від сильного удару троє людей сильно травмувалися. Потерпілі померли до приїзду "швидкої".

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ