Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За злочини проти Майдану реальний термін отримав лише один "тітушка"

Серед підозрюваних у вчиненні злочинів проти Майдану є 48 високопосадовців.

За злочини під час Євромайдану в Україні засудили лише одну особу. Про це заявив начальник департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк в ефірі каналу 1+1, передає УНІАН.

"Із 35 вироків реальну міру покарання застосовано лише до однієї особи - одного з "тітушок", - сказав Горбатюк, Загалом, за словами Горбатюка, розслідування йде стосовно 351 особи, з яких 48 – це високопоставлені посадовці.

Горбатюк також пояснив, що до суду направлено понад 220 обвинувальних актів. Як повідомлялося раніше, ГПУ підозрює екс-заступника глави Адміністрації президента часів Януковича до силового розгону учасників Євромайдану.

Зазначається, що досудовим розслідуванням встановлено, що в організації силового розгону правоохоронними органами учасників акцій в м. Києві 18 та 19 лютого 2014 року брав участь колишній заступник глави Адміністрації Президента України з гуманітарних питань.

За злочини під час Євромайдану в Україні засудили лише одну особу. Про це заявив начальник департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк в ефірі каналу 1+1.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/1782212-za-zlochini-proti-maydanu-realniy-termin-otrimav-lishe-odin-titushka-gorbatyuk.html
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ