Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Заборгованість по зарплаті у Львові скоротили до 9,8 млн грн

Заборгованість по зарплаті у Львові скоротили до 9,8 млн грн. Про це «Гал-info» повідомив начальник ДПІ у м. Львові Роман Дидимус. З його слів, за 5 місяців роботи ДПІ у м. Львові заборгованість по зарплаті було скорочено з 15,9 млн грн станом на початок року – до 9,8 млн грн на початок червня 2007 року.
З його слів, за п‘ять місяців роботи ДПІ у м. Львові 1800 громадян оформили трудові відносини згідно з трудовим законодавством, після чого їхні зарплати було оподатковано і гроші надійшли до міського бюджету.
Щодо роботи з керівниками підприємств, що створювали велику заборгованість по зарплатах, то, зі слів Дидимуса, протягом 5 місяців було заслухано 130 керівників підприємств-боржників по зарплаті, у результаті чого 82 підприємства виплатили заборговану зарплату на загальну суму 7,5 млн грн, після чого міський бюджет отримав понад 1,3 млн грн надходжень.
Крім того, на засіданнях спільних комісій заслуховувалися керівники 332 підприємств, що виплачували заплату найманим працівникам нижче мінімального рівня, у результаті чого 263 підприємства підвищили її розмір.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ