Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зачистка за прикладом Моссада: 17 ватажків російських терористів на Донбасі знищено за два роки

За 2 роки війни в результаті різних причин на Донбасі і в Росії було знищено і померли при загадкових обставинах 17 високопоставлених ватажків російських терористів.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Однією з найвідоміших операцій в історії спецслужб вважається легендарна операція "Гнів Божий".За наказом прем'єр-міністра Ізраїлю Голди Меїр ізраїльська розвідка "Моссад" розгорнула полювання на ватажків палестинської терористичної організації "Чорний вересень", причетних до розстрілу олімпійської збірної команди Ізраїлю. Операція тривала 19 років - за цей час в результаті полювання "Моссада" було знищено або померло 13 ватажків терористів.

За 2 роки війни на Донбасі, відповідно до підрахунків Цензор.НЕТ, підтвердженим заявами російських ЗМІ і соцмереж, в результаті різних причин на Донбасі і в Росії було знищено і померли при загадкових обставинах 17 високопоставлених ватажків російських терористів, в тому числі:

1 екс-глава "Луганської народної республіки"

1 екс-прем'єр-міністр

1 міністр

1 перший заступник командира 2-го армійського корпусу

3 командири бригад

2 заступники командира бригад

1 командир полку

3 командири батальйонів, в тому числі два "герої ДНР"

3 коменданти міст

1 тіньовий фінансист і "обнальщик" "ДНР"

Нагадаємо, терорист Гіві (Михайло Толстих) був підірваний 8 лютого у своєму кабінеті в окупованому Донецьку. "Заступник командувача оперативного командування ДНР" Едуард Басурін заявив: "Не відкидаємо причетності до даного теракту радника міністра внутрішніх справ України Шкіряка".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ