Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Загальний борг із зарплати у Львові – 46,2 млн грн

Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати у Львові станом на 1 жовтня 2009 року становила 46,2 млн.грн., або 9% фонду оплати праці, нарахованого усім працівникам за вересень п.р. Порівняно з 1 вересня цього року загальна сума боргу зменшилась на 3,8%, проте відносно 1 січня цього року зросла в 1,6 раза. Про це повідомило Головне управління статистики у Львівській області.

 

Отож, за останній місяць абсолютне зменшення заборгованої заробітної плати становило 1,8 млн. грн. Таке зменшення загальної суми заборгованості з виплати заробітної плати відбулося, в основному, за рахунок економічно активних промислових підприємств (на 4,1 млн.грн). Саме на економічно активні підприємства м.Львова припадало 83,2% загальної суми заборгованості, 10,8% – на підприємства-банкрути та 6% – на економічно неактивні підприємства.

 

Основна частка загальної суми боргу із виплати заробітної плати припадає на промислові підприємства (28,8%), організації, які займаються операціями з нерухомим майном, орендою, інжинірингом та наданням послуг підприємцям (27,8%) та будівельні підприємства (16,7%) . Сума боргу на економічно активних підприємствах порівняно з січнем 2009 року збільшилась на 12,6 млн. грн. (49,1%) і становила 38,4 млн. грн. Із зазначеної суми 11,5 млн. грн. (30,4%) – це борг організацій, які зайняті операціями з нерухомим майном, орендою, інжинірингом та наданням послуг підприємцям, 11,4 млн. грн. (29,7%) – промислових підприємств, 7,4 млн. грн. (19,3%) - підприємств будівництва.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ