Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Валерія Середу представили як начальника Національної поліції у Львівській області

Сьогодні, 13 грудня, в приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області відбулося представлення нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Нового очільника поліції Львівщини, генерала поліції третього рангу Валерія Середу особовому складу представив заступник голови Національної поліції України Олександр Вакуленко. Він оголосив кадрові рішення про звільнення Дмитра Загарії та призначення Валерія Середи. Було зазначено, що до цього Валерій Середа працював ректором Львівського державного університету внутрішніх справ.

Олександр Вакуленко також анонсував ряд кадрових змін. "Ми працюємо у складний час, коли відбувається становлення нової структури. Здобутки Дмитра Загарії великі. Водночас є необхідність рухатися далі, змінювати підходи, залучати нових фахівців, цивільних фахівців, які б могли запроваджувати нові стандарти робот", - сказав Олександр Вакуленко.

Дмитро Загарія подякував усім за допомогу, яку йому надавали під час служби. Зазначив, що перехід на нову посаду не перерве налагодженого спілкування. "Сподіваюсь, що все, що ми разом започаткували, буде розвиватись, і Львівщини буде в авангарді позитивних змін", - сказав Дмитро Загарія. Після цього йому присутні аплодували стоячи.

Далі виступив Валерій Середа, він теж подякував Дмитрові Загарії. "Ви на Львівщині стали народними генералом", - сказав Середа.

Він зазначив, що їх із Загарією намагалися посварити, але це не вдалося.

Голова Львівської облради Олександр Ганущин зазначив, що Дмитро Загарія заслужив генеральську посаду.

Також з привітанням виступив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, керівником Головного управління Національної поліції Львівщини призначено Валерія Середу, який брав участь у формуванні батальйону спецпризначення «Львів» в 2014 році. У складі цього батальйону він воював в АТО, брав участь у визволенні Лисичанська, Кримського, Золотого, Станиці Луганської. Загальний стаж служби в органах правопорядку України 25 років.

Також нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, Дмитра Загарію призначили керівником новоствореного Управління з питань кадрового контролю, протидії корупції та проведення люстрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ