Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Загубленого хлопчика у лісовому масиві поблизу Львова шукали близько 350 осіб

Загубленого 6-річного хлопчика у лісовому масиві у Брюховичах, що поблизу Львова, вчора, 14 березня, шукали понад 350 осіб - із них понад 150 правоохоронців. На щастя, вночі дитину знайшли живою та неушкодженою.Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Шевченківський відділ поліції 14 березня о 21.35 за допомогою звернулась 43-річна львів’янка. Жінка повідомила про те, що її шестирічний син пішов кататись на велосипеді та досі не повернувся.

За словами матері, син з бабусею були на дачі у Брюховичах. Близько 14.00 хлопчик взяв велосипед та пішов кататись. За ним побіг домашній песик. Виявивши відсутність дитини, матір з бабусею спочатку намагались розшукати його власними силами, а коли зрозуміли, що їм це не вдасться, звернулись за допомогою у поліцію.

ГУ НП у Львівській області

До пошуків хлопчика були задіяні близько 350 осіб – понад 150 правоохоронців (працівники усіх відділів поліції Львова, відділів ювенальної превенції, кінологи зі службовими собаками та працівники інших служб), а також рятувальники, сусіди та небайдужі громадяни.

«Пошуки почались о десятій годині вечора. Були створені пошукові групи і розпочалось відпрацювання лісу. Ми визначили приблизний напрямок, у якому міг йти хлопчик і не помилились», - розповів начальник сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Львівській області капітан поліції Віктор Новачук.

Близько 2.40 у лісовому масиві на відстані близько чотирьох кілометрів від дачі дитину розшукали та повернули батькам. Хлопчик був наляканий, але неушкоджений. Він розповів, що спочатку катався на велосипеді, а потім побіг за собакою в ліс та заблудився.

«Я дуже вдячна, що відгукнулось стільки людей – піднялась майже вся поліція Львова, рятувальники і небайдужі люди. Я вдячна всім і окремо кожному, хто допоміг. З хлопчиком все гаразд – він жвавий, здоровий», - подякувала правоохоронцям пані Галина, мама розшуканого хлопчика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ