Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

«Захід-2017»: Російський вертоліт завдав авіаудару по глядачах

Російські ЗМІ повідомляють, що під час навчань "Захід-2017" на полігоні "Лузький" під Петербургом вертоліт Ка-52 випадково обстріляв глядачів ракетами, двоє людей опинилися в лікарні. Про це пише російський сайт 66.ru з Єкатеринбурга з посиланням на джерела.

"Вони летіли на цілі, залишалося метрів 500, за завданням на бойовому шляху включаються ланцюги озброєння, вони включили, але там щось коротнуло, і ракети зійшли самі. В уламків розліт великий, згоріли як мінімум два автомобілі, двоє людей отримали важкі травми, зараз вони перебувають у госпіталі. Це було тренування перед якоюсь показухою. Постраждали, швидше за все, журналісти", - розповів виданню співрозмовник.

При цьому він не зміг уточнити, коли саме стався інцидент: "Це трапилося вчора або позавчора".

Видання також опублікувало відео стрільби вертольотів.

Коментарів російської влади поки немає.

18 вересня на полігон прибув президент РФ Володимир Путін.

Раніше 7 вересня на цьому ж полігоні, який задіяний в російсько-білоруських навчаннях, стався вибух, в результаті якого загинув один військовий.

За повідомленням Західного військового округу, загинув один військовий, ще п'ятеро отримали поранення, оскільки при стрільбах з танка один зі снарядів після рикошету від землі вибухнув поруч з укриттям, де знаходилися шестеро військовослужбовців з групи інженерного забезпечення.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ