Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Закаєв: Якщо Путін програє в Україні, він змушений буде піти під тиском натовпу

Глава уряду Чеченської республіки Ічкерія у вигнанні Ахмед Закаєв, який проживає зараз у Лондоні, вважає, що Путін буде йти далі, якщо йому не чинити опір, - GORDONUA.COM.

Соратник Джохара Дудаєва генерал Ахмед Закаєв, вимушено живе зараз в Лондоні, зустрівся з журналістами телеканалу 1+1 і розповів про чеченський погляд на війну між Росією і Україною.

"Крим віддали за кілька днів без єдиного пострілу. Думали, що він (Путін) там зупиниться, а він пішов за вами. Якщо сьогодні не чинитимете опір, він піде до Києва, я вас запевняю", - розповів генерал.

За словами Ахмеда Закаєва, поразка в Україні неминуче призведе до кінця режиму Путіна.

"Ключ до розв'язання цієї проблеми знаходиться в Україні. Якщо Путін не переможе там - він повинен буде піти, але під тиском не зовнішнього фактора, а внутрішнього. Він розгарячив натовп, піднявши свій рейтинг до 90%, і ця юрба не пробачить йому поразки в Україні. І це відбудеться в самий найближчий час. Але якщо у нього вийде створити свою "Новоросію", то він там сидітиме до самої смерті ", - зазначив Ахмед Закаєв.

У військових діях на сході України на українській стороні приймає участь чеченський батальйон імені Джохара Дудаєва, яким керує бригадний генерал Ічкерії Іса Мунаєв.

GORDONUA.COM

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ