Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Закарпатець відстрілювався від поліцейських з автомата «Калашнікова»

Як повідомив перший заступник керівника Тячівської місцевої прокуратури Віктор Кузан, 22 листопада до правоохоронців надійшла інформація, що в селі Ведричка, що на Рахівщині, місцевий мешканець на прізвисько «Монах» ходить по селу із вогнепальною зброєю. Для перевірки зазначеної інформації, на місце було направлено групу швидкого реагування та слідчо-оперативну групу Рахівського відділення поліції. Повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Поліцейські вирушили до помешкання чоловіка, який до того ж у квітні цього року засуджувався за незаконне зберігання зброї до трьох років позбавлення волі з відтермінуванням покарання на один рік.

Проте закарпатець, будучи у стані алкогольного сп`яніння почав відстрілюватися з автомата «Калашнікова» калібру 7,62 мм, внаслідок чого серйозно поранив оперуповноваженого лейтенанта поліції.

Відтак, злочинця було затримано. Зброю вилучено, наразі перевіряється її походження.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 348 КК України - посягання на життя працівника поліції.

Для здійснення процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні визначено групу прокурорів.

Злочинця освідчено на стан сп’яніння, затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання щодо нього запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

Хід досудового розслідування у зазначеному кримінальному провадженні місцевою прокуратурою взято на контроль.
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ