Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Закон про вибори на Донбасі може з'явитися в Раді, - Парубій

Спікер Андрій Парубій вважає, що проект закону про вибори на Донбасі може з'явитися у Верховній Раді і може бути включений до порядку денного сесії, але не бачить перспектив його прийняття. Про це він заявив на брифінгу в Трускавці Львівської області.

"Теоретично, він (законопроект) може з'явитися, особливо, якщо він буде внесений президентом, який має право вносити законопроекти для невідкладного розгляду. Звичайно, він може з'явитися і у Верховній Раді, і в порядку денному сесії. Але на сьогодні я не бачу ні перспектив для того, щоб цей законопроект з'явився в Раді, також я не бачу перспектив його позитивного розгляду", - сказав Парубій.

Спікер підкреслив, що на сьогоднішній день в парламенті немає такого проекту закону - "він не зареєстрований жодним із суб'єктів законодавчої ініціативи".

"У період, коли йде загострення ситуації на сході, щодоби все більш активно російські окупанти атакують українські позиції, думаю, що це питання не буде сприйняте більшістю депутатів України", - додав голова парламенту.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ