Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Залізні води» знеструмили на 75 тис. грн

У парку «Залізні води» невідомі особи постійно нищать елементи зовнішнього освітлення: за останні роки збитки ставлять 75 тис. грн. Про це сьогодні, 2 жовтня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото з Інтернету

Як повідомили у департаменті житлового господарства ЛМР, протягом останніх років у парку «Залізні води» здійснюються злочинні дії невідомими особами, а саме навмисне пошкодження елементів мережі зовнішнього освітлення парку (світильників, ламп, кабелів та ін.).

«Протягом останніх років у парку «Залізні води» мали місце численні злочинні дії невідомих осіб. Вони навмисне пошкодили елементи мережі зовнішнього освітлення парку (світильників, ламп, кабелів та ін.). За період 2010-2016 років відновлення елементів мережі зовнішнього освітлення парку здійснювало ЛКП «Львівсвітло» на замовлення Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Роботи виконувалися за кошти міського бюджету. Загальна сума, яку було витрачено, становить 75 тис. 397 грн., з них:

2010  рік – 9 тис. 72 грн (замінено 14 світильників з лампами та ін.)

2012 рік – 48 тис. 23 грн (замінено 18 світильників з лампами, здійснено монтаж 352 м кабелю та ін.).

2014 рік – 12 тис. 810 грн. (замінено 12 світильників з лампами та ін.).

2015 рік – 3 тис. 981 грн (замінено 3 світильники, 15 ламп та ін.).

2016 рік – 1 тис. 511 грн (замінено 8 лампами та ін.)», - повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

У липні 2017 року ЛКП «Львівсвітло» виконало заміну 16 світильників з лампами та інші роботи на загальну суму 8 тис. 745 грн. Однак, одразу ж після відновлення зовнішнього освітлення у парку «Залізні води» невідомі особи знову пошкодили 16 світильників з лампами. ЛКП «Львівсвітло» звернулося в правоохоронні органи щодо пошуку осіб, які вчинили злочинні дії та завдали матеріальної шкоди громаді міста.

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР звертається до мешканців не бути байдужими і повідомляти в правоохоронні органи про злочинні дії, які приводять до пошкодження майна громади міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ