Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Залізнична районна організація Партії регіонів має нового голову

Учора, 29 вересня, відбулась конференція Залізничної районної в місті Львові організації Партії регіонів. Участь у заході взяли голова ЛОО ПР Петро Писарчук, голова Львівської міської організації партії Олег Баран, голова фракції Партії регіонів у Львівській міській раді Тадей Едер, представники депутатського корпусу та партійці. Всього - 61 делегат. Повідомила прес-служба ЛМО ПР.

Учасники конференції підсумували діяльність районної організації за останніх півроку. Вручили партійні квитки новим членам Партії регіонів. Крім того партійці, які долучилися до участі у акції з донорства крові для немовлят, отримали посвідчення «Донора України».

Також під час конференції обрали нового голову Залізничної районної в м. Львові організації Партії регіонів. Ним став Хоменко Олег Леонідович, якого делегати конференції підтримали одноголосно.

Біографічна довідка. Хоменко Олег Леонідович народився 29 вересня 1970 року у місті Львові. У сім'ї військового льотчика. Українець. Трудову діяльність розпочав з 1987 р. з роботи маляра, згодом працював у житлово-комунальному підприємстві. З 2004 р. і дотепер працює заступником директора по технічній частині у приватному транспортному підприємстві. Згуртувавши навколо себе творчий, цілеспрямований колектив, у 2005 році Олег Хоменко відкрив власну справу у сфері громадського харчування, якою займається і досі. З 26.10.2009 року член Партії регіонів. Одружений. Має доньку та сина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ