Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Залізниця просить заборонити рух мостом на об’їзній Львова

Львівська залізниця звертається до Пустомитівської дорожньо-експлуатаційної дільниці з вимогою терміново заборонити пішохідний рух по мосту на західному обводі Львова, де тривають аварійно-відновлювальні роботи у зв'язку з падінням загороджувальних конструкцій на контактну мережу, повідомила Львівська залізниця на Фейсбук.

Нагадаємо, сьогодні, 30 листопада, близько 15.00 на залізницю надійшло повідомлення про аварійну ситуацію, спричинену падінням конструкцій з зазначеного моста на контактну мережу. Рух було припинено по двох коліях, які проходять під мостом (перегін Рудно-Мшана). Затримано два приміських поїзди - №6116 та 6113 (Львів-Мостиська).

На місце події оперативно виїхали енергетики та фахівці апарату з безпеки руху поїздів та автотранспорту Львівської залізниці, які станом на 16.00 прибрали конструкції та в аварійному режимі відновили рух. Поїзди почали пропускати. Однак, для повного відновлення роботи енергетикам знадобиться ще кілька годин. За словами головного ревізора з безпеки руху Володимира Чернеги, який керує відновлювальними роботами, зараз основне завдання - убезпечити пішоходів від проходу по мосту. Саме тому залізничники звернулися до Пустомитівської ДЕД для виконання таких заходів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ