Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Учні 52-го училища не вірять, що поліція може їх захистити?

Жоден з учнів 52-го училища, що розміщене у Львові в районі Левандівка, не звернувся у поліцію після того, як їх побили. Відтак, у ГУ НП у Львівській області станом на сьогодні, 30 березня, кримінального провадження за цим фактом не відкрили.
Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Як розповіли у коментарі Гал-інфо у поліції, ніхто із учасників бійки за медичною допомогою не звертався.

Нагадаємо, йдеться про конфлікт між учнями училища, що приїжджають на навчання з районів, та місцевими підлітками-бойовиками, котрі вимагали, щоб приїжджі платили їм "данину".

За повідомленням інспектора з ювенальної превенції Залізничного відділу поліції підполковника Тараса Лівіновського,  27 березня 2017 року о 19:00 до оператора 102 надійшло повідомлення про масові бійку біля гуртожитку Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту (вул. І.Блажкевич 10а).

"Коли прибули патрульні, на місці події патрульні нікого не виявили. Бійка була короткочасною. Вже 28 березня надійшло письмове звернення від адміністрації училища про сам факт бійки, а також прохання посилити охорону громадського порядку з метою недопускання випадків побиття учнів".

Додамо, сьогодні, 30 березня, із львівськими учнями трьох шкіл, які розташовані у мікрорайоні Левандіка, провели виховні бесіди щодо жорстокого поводження в учнівському середовищі. На заході були капелани, учасники бойових дій на Донбасі, психологи, представники поліції, працівники управління освіти ЛМР.

Заходи були проведені у СЗШ №65, СЗШ №67 та НВК «Гроно».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ