Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Залишається ще дуже багато роботи і мало часу", - виконавчий директор Євробачення-2017

Робочу нараду з виробничою командою Євробачення-2017, а також інспекцію всіх приміщень Міжнародного виставкового центру, де розташується головна арена пісенного конкурсу, провели виконавчий директор пісенного конкурсу Євробачення-2017 Йон Ола Санд та виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

"Уже за кілька тижнів у Києві відбудеться Євробачення. Я побував на місці, де розташується головна арена пісенного конкурсу, і подивився, як триває підготовка. Робота кипить, адже до приїзду делегацій наприкінці квітня все повинно бути готово. Місце проведення конкурсу цього року чудове – розташоване у центральній частині міста і має хорошу розв’язку. А ще ми можемо трансформувати приміщення так, як хочемо, щоби врешті воно було ідеальним для Євробачення-2017.

Залишається ще дуже багато роботи і мало часу. Але тут працює велика кількість людей і техніки, тож ми вкладемося в терміни й будемо готові приймати Європу в Києві вже зовсім скоро", – зазначив виконавчий директор пісенного конкурсу Євробачення-2017 Йон Ола Санд.

Павло Грицак, виконавчий продюсер Євробачення-2017, додав: "Ми обговорили дуже багато питань – і загальних, і таких, що стосуються виробничої частини. Провели зустріч з виробничим відділом, який займається безпосередньо шоу, й буквально до дрібниць розглянули усі моменти відносно графіки та монтажу. Загалом у нас відбувся дуже конструктивний виробничий діалог, і пан Йон Ола Санд задоволений зустріччю. Ми підтримуємо постійний контакт як з усіма департаментами, так і з Європейською мовною спілкою, й щодня звіряємося з графіком".

Нагадаємо, що півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр. Церемонія відкриття пісенного конкурсу відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі "Парковий", Червона доріжка  – того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб  діятиме в Парковому з 1 по 14 травня.

Містечко Євробачення  працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, квитки на фінал Євробачення-2017 з’являться у продажу 10 квітня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ