Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Замкомбрига 92-ї бригади заявив, що його намагався вбити командир

Безпрецедентна надзвичайна подія сталася в 92-ї механізованій бригаді: замкомбрига заявив, що його намагався вбити командир бригади. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив військовий експерт, головний редактор «Цензор.Нет» Юрій Бутусов.

«Військова прокуратура порушила справу за статтею 115 (ККУ) замах на вбивство за заявою Дмитра Бізонича заступника командира бригади з тилової частини 92-ї механізованої бригади. Бізонич заявив, що вбити його намагався командир бригади Володимир Кокорев.

Згідно із заявою, Кокорев нібито наказав двом підлеглим схопити Бізонича, потім намагався вдарити Бізонича ножем, потім хтось нібито вдарив його по голові залізним стільцем, а потім Бізонич вирвався і втік. Зараз він в госпіталі.

За версією захисників Кокорева, відбулося з'ясування стосунків між офіцерами в позаслужбовий час, на території лазні. Бізонич при цьому перебував у відпустці. Ніякої загрози життю для Бізонича не було, і замаху на вбивство теж. Події відбувалися у присутності свідків - інших військовослужбовців.

Кокорев на період розслідування відсторонено від виконання обов'язків.

Судячи з попередніх даних джерел у військовій прокуратурі, зіткнення Кокорева з Бізоничем дійсно мало місце, однак навряд чи буде доведено замах на вбивство, найбільш ймовірна кваліфікація - заподіяння тілесних ушкоджень.

Причиною конфлікту нібито стало, за словами прихильників Кокорева, отримання інформації Бізоничем про те, що Кокорев збирається його замінювати на посаді зампотилу, а також ряд конфліктів з питань, пов'язаних з матеріальним забезпеченням.

Обидві сторони кажуть, що причиною конфлікту стало отримання інформації про причетність опонента до зловживань - побачимо, хто які деталі назве під час розслідування.

Кокорев - новий командир бригади, Бізонич був призначений при колишньому комбригу Ніколюку.

Будемо стежити за розвитком ситуації» - написав Юрій Бутусов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ